Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Antwerpen Kids, Boulevard Amandla, Tchukudu, Amuka, Cedya, Axel daeseleire, Mulinga nzanzu, Sunshine concerts -

Tchukudus op Boulevard Amandla

maandag 13 september 2010 20:10
Spread the love

ANTWERPEN – De vijfde editie van kunstenfestival Boulevard Amandla werd een ode aan de tchukudu.

In Oost-Congo is dit op een fiets lijkend vervoermiddel reeds meer dan een eeuw ingeburgerd. De kunstenaar Mulinga Nzanzu en zijn team produceerden de eerste tchukudus. Ondertussen is het vervoermiddel in de wijde omgeving van Goma almaar populairder geworden.

Een muziekfestival en een race met deze vervaarlijke tuigen werd een vrolijke namiddag.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!