Cultuur, Crammerock, Dog Eat Dog, festival, muziek, Stekene -

Dog Eat Dog houdt van België

Dog Eat Dog houdt van België
woensdag 8 september 2010 11:17

Op 4 september stond de Amerikaanse band Dog Eat Dog op Crammerock. De bandleden waren zeer enthousiast om nog eens in België te kunnen optreden. Eerder dit jaar stonden ze al op Dour. “België is het eerste land waar we optraden, dat maakt het voor ons zo speciaal”, aldus bassist Dave.

Dog Eat Dog beschrijven is een moeilijke klus. Naar eigen zeggen brengen ze een mix van metal, punkrock, funk, hip hop en reggae. Zanger John houdt duidelijk van interactie. Het publiek liet zich volledig gaan tijdens het optreden. Dave en John leggen uit waarom ze België zo leuk vinden.

Meer info: www.myspace.com/dogeatdogtheband

© 2010 – StampMedia – Fleur Broes en Nick Lodewyckx

take down
the paywall
steun ons nu!