Leden van de vzw. Frontleven beelden de bevrijdende troepen uit. Daarbij wordt de authenticiteit van uniformen e.d. bijzonder gerespecteerd.

Lokaal, Antwerpen, Antwerpen, bevrijdingsfeesten, liberation ball, Modernettes, apollo swing, Valley Sound Big Band -

Bevrijdingsbal in Antwerpen

maandag 6 september 2010 17:39
Spread the love

ANTWERPEN – Zesenzestig jaar geleden werden de Amerikaanse, Engelse en Canadese troepen verwelkomd in Antwerpen. De oorlog en bijbehorende ellende leek over.

Helaas begon toen de periode van de V-bommen die zeer veel slachtoffers eiste. Beide feiten werden het voorbije weekend herdacht met plechtigheden, een taptoe, een dorp van de jaren veertig en het ‘Liberation Ball’. Van dit laatste volgt hier een beeldverslag. 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!