Een gezonde school biedt leerstof … geen fijn stof
Milieu, België, Oosterweel, Antwerpen -

Een gezonde school biedt leerstof … geen fijn stof

vrijdag 3 september 2010 15:42
Spread the love

Bij het begin van een nieuw schooljaar is het interessant naar de gezondheid van onze kinderen te kijken. In de aanloop naar het referendum over het BAM tracé werd door sommige politici het fijn stofprobleem als opgelost beschouwd. Niets is minder waar.

Prof. Dirk Avonts schetst op een persconferentie de toestand aan de hand van onderzoeken die hierover gepubliceerd zijn. Voor Vlaanderen en Antwerpen is het bijna Mission Impossible te voldoen aan de normen die Europa oplegt. De toestand in de klaslokalen is bovendien nog slechter dan buiten.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!