Cultuur, België -

Is de hardcore scene een mannenwereld?

vrijdag 13 augustus 2010 21:21
Spread the love

Ieper — Naast de muziekpodia is er sinds twee jaar op Ieperfest ook de ‘more than music’ tent. Dat is een vrije ruimte waar niet-gouvernementele organisaties en actiegroepen met hun stands kunnen staan en debatten kunnen voeren over allerlei thema’s. Ook artiesten worden er geïnterviewd over hun muziek, engagementen en over de hardcore scene.

Enkele vrijwilligers van DeWereldMorgen.be die thuis zijn in de scene interviewen er de artiesten en organiseren er elke dag een gesprek over een bepaald thema dat een link heeft met de hardcore scene.

Het eerste debat had als titel: ‘Hardcore, a man’s world or more clit in the pit!?

Klik hier en beluister het debat

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!