Samenleving, Lokaal, Stampmedia, Festival, Zeebrugge, Polé Polé Beach, Claude Ikoko, Jo Bonte, Ketnetband, Kuni Kids -

Culturen verenigd op Polé Polé Beach

Culturen verenigd op Polé Polé Beach
zondag 8 augustus 2010 12:20

ZEEBRUGGE – Op 6, 7 en 8 augustus werd het strand van Zeebrugge omgetoverd tot een exotische bestemming. Polé Polé Beach staat vooral bekend om de multiculturele sfeer. Zondag konden ouders samen met hun kroost genieten op de traditionele familiedag. De Ketnetband deed alvast heel wat gezichten opvrolijken.

De iets oudere bezoekers waren dan weer te vinden voor de draaitafels van Buscemi en Discobar Galaxie. StampMedia sprak met organisator Jo Bonte en Claude Ikoko van de Kuni Kids. De Kuni Kids brengen een mix van Congolese Soukous en westerse popmuziek.

© 2010 – StampMedia – Fleur Broes en Oliver Nimet

take down
the paywall
steun ons nu!