Antwerpen, Lokaal, Stampmedia, Antwerpen, Festival, Zomer van Antwerpen, Nulsterrenpension, Overnachten, Slapen, Zomerfabriek -

Slapen in Nulsterrenpension tijdens Zomer van Antwerpen

Slapen in Nulsterrenpension tijdens Zomer van Antwerpen
dinsdag 27 juli 2010 17:30

Wie na een avondje stappen in Antwerpen geen zin heeft om naar huis te hollen, kan deze zomer terecht in het Nulsterrenpension. De medewerkers van de Zomer van Antwerpen toverden een verlaten gasfabriek om tot een sfeervolle slaapplek vol verrassingen.

Gasten kunnen inchecken tot middernacht en voor een nachtmutsje kunnen ze terecht in de nabijgelegen Zomerfabriek. Na een spannende nacht word je getrakteerd op een heerlijk ontbijt. Reserveren voor een zomernacht in dit originele, exclusieve pension gaat via de website van de Zomer van Antwerpen.

© 2010 StampMedia – Marieke Van Cauwenberghe, Sadiq Ahmady & Bert Roymans

take down
the paywall
steun ons nu!