Nieuws, Stampmedia, Krant, Gent, Festival, Gentse Feesten, Feestgazette, Miat, Drukpers -

|Video| Feestgazette op de Gentse Feesten

|Video| Feestgazette op de Gentse Feesten
vrijdag 23 juli 2010 13:15

Zoals elk jaar zijn de Gentse Feesten weer een gigantisch succes. Met hier en daar een wildplasser lijkt er op zich niet veel veranderd tegenover vorig jaar. Hoewel dit jaar voor het eerst StampMedia samen met Miat de verslaggeving zal doen.

Zes jongeren werken van ’s ochtends tot laat in de avond om leuke, maar vooral interessante artikels te schrijven. Deze worden dan in samenwerking met de vaste drukkers van Miat door een authentieke drukmachine gedraait.

De Feestgazette wordt gratis uitgedeeld en is ook zondag vanaf 15.00 uur terug te vinden in de straten van Gent.

© 2010 – StampMedia – Bert Roymans

take down
the paywall
steun ons nu!