Stampmedia, Festival, Knokke, Cartoon's, Cartoonfestival, Jan maesschalk, Jonas geirnaert, Kabouter wesley, Knokke-heist -

Cartoonfestival beleeft hoogdagen

Cartoonfestival beleeft hoogdagen
vrijdag 23 juli 2010 10:53

Het Internationaal Cartoonfestival beleeft hoogdagen op zijn 49e editie. Dit succes is ruimschoots te danken aan de immer populaire Kabouter Wesley. Alle filmpjes en tekeningen werden verzameld voor een eerste retrospectieve over gasttekenaar Jonas Geirnaert. Jonge fans kunnen zich amuseren met een computergame en een tekenwedstrijd.

Schilder Jan Maesschalk wordt ook in de bloemetjes gezet. Zijn intimistische werkjes verbergen telkens een subtiele commentaar op de actualiteit. Naast de inzendingen van de internationale wedstrijd krijgen bezoekers ook een selectie van de beste Belgische en Europese cartoons voorgeschoteld.

Op vrijdag 23 juli organiseert het festival de Kabouter Wesley Dag. Al wie verkleed komt als de vuilbekkende kabouter krijgt hierbij gratis toegang tussen 17 en 19 uur tot het paviljoen.

© 2010 – StampMedia – Yves Torbeyns en Ken de Kort

take down
the paywall
steun ons nu!