Lokaal, Stampmedia, Gent, Jobstudent -

Studenten werken én feesten op de Gentse Feesten

Elk jaar zetten heel wat jobstudenten zich in tijdens de Gentse Feesten. Voor Baudelopark en Bij Sint Jacobs zijn dat er 140. Renée Dewinne is één van hen. Deze 20-jarige studente staat dit jaar in het ijs – en koffiekraam in het Baudelopark.

dinsdag 20 juli 2010 17:40
Spread the love

Het is niet de eerste keer dat Renée haar studentenjob doet tijdens de Gentse feesten. Twee jaar geleden stond ze bij de duveltent, maar omdat die er nu niet meer is, solliciteerde ze voor een job in de horeca.

Een studentenjob tijdens de Gentse Feesten heeft net dat ietsje meer. “Ik sta graag in de horeca, en er is de fijne sfeer. Hier heb je de twee dingen tegelijkertijd” zegt Renee. “Ik heb mooie uren dus kan ’s avonds nog van alles meepikken uit het programma”

© 2010 – StampMedia/MIAT – Iris Decabooter

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!