archief: Openingsparade Gentse feesten 2010 (foto Han)

Naar jaarlijkse gewoonte werden de Gentse feesten op gang getrokken door een feestelijke parade door het historisch stadscentrum.  Dit jaar opvallend veel fanafares, maar dat heeft dan ook alles te maken met een project van de propere fanfare: de oevertuur fanfaar.  Het was op deze eerste dag ook al meteen prijs: je moest letterlijk en figuurlijk over de koppen lopen.

Reportage, België, Gentse Feesten -

Openingsparade Gentse feesten

zaterdag 17 juli 2010 18:58
Spread the love

Naar jaarlijkse gewoonte werden de Gentse feesten op gang getrokken door een feestelijke parade door het historisch stadscentrum.  Dit jaar opvallend veel fanfares, maar dat heeft dan ook alles te maken met een project van de propere fanfare: de oevertuur fanfaar. Het was op deze eerste dag ook al meteen prijs: je moest letterlijk en figuurlijk over de koppen lopen.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!