Lokaal, Middelkerke, Caals Comedy Cup, Show -

Caals Comedy Cup: Ann Van den Broeck schittert tijdens première-avond

Donderdag werd in Middelkerke het startschot gegeven voor het nieuwe seizoen van de Caals Comedy Cup. De verrassing van de avond was Ann Van Den Broeck, klasse van kop tot teen en één van Vlaanderens beste musicalartiestes. Een diamant die schitterde op de eerste showavond en dat naar onze mening nog héél lang zal blijven doen.

vrijdag 9 juli 2010 11:15
Spread the love

Het gekende openingstypetje van Luc Caals, Franske, kwam het publiek groeten en vragen om de gsm’s uit te schakelen en even te verduidelijken wat er wel en niet mag.

Dan begint de Comedy Cup pas echt te lopen. De bijdrage van Sam Verhoeven, die bij momenten echt wel hard riep, zowel qua zang als qua sketch, werd gesmaakt bij het aanwezige publiek. De medley van Will Tura werd enthousiast meegezongen door de genodigden.

Een terugkerende opmerking op de receptie achteraf is dat een aantal grappen velen bekend in de oren klonk en de plot gedeeltelijk voorspelbaar was. Een opmerking waar de organisatoren best rekening kunnen mee houden, maar die niets verandert aan het talent van een komiek als Luc Caals.

Een topartiest die er na al die jaren steeds ontspannender bijloopt tijdens zijn shows. De typetjes die het nog altijd het beste doen, zijn de ‘slonzige’ huismoeders. In een hilarische sketch op het strand voel je het publiek de Caals vinden die het kent en wenst.

Doet ons een beetje denken aan de hilarische ‘Zulma’ uit de Caals en Van Vooren-tijd. Van Vooren die trouwens ook zijn makker weer kwam aanmoedigen tijdens deze première.
De LC-band gaf weer het beste van zichzelf en ook Christoph Stienlet, nog bekend als Bartje uit Schuif Af, nam zijn deel van de show voor zich.
 
Op de receptie achteraf was iedereen het roerend eens, Caals Comedy Cup staat garant voor een tof avondje uit aan zee. Na een dagje zon-zee-strand is deze show de ideale afsluiter.
 
Onder de aanwezigen zagen we Johnny White, Will Ferdy, Trisha en Ignace Crombé, Gunther en Connie Neefs, Rita Deneve, Jo Vally en Patrick Van De Watteyne, Daisy Thijs, Nicole & Hugo en Bart Ponnet, Jeroen Maes, Jan Van Dyke, Jean Aarrents, Sofie Mora, Vanessa Chinitor en Dirk Bauters, Stoffel Bollu, Guillaume Devos, Jacky Lafon, Jimmy Frey, Ro Burms, Frank Vanloocke, Johan Verstreken, Danny Verbiest, Vic Dennis, Dirk Van Vooren, Adriaan Van Landschoot, Herman Van Doninck, Bart Herman, Dennie Damaro, Filip D’Haeze, Diana More en Ivo Pauwels, Ive Renaarts, Micha Marah, Ivann.
 
De show loopt nog tot 29 augustus in het Casino van Middelkerke. Plaatsen reserveren via 059 300 368. Prachtig fotoverslag van onze collega’s te bekijken op http://luccaals.webs.com/apps/photos/

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!