Zomerbar Aper’eau aperitieft aan het Antwerpse water
Antwerpen, Lokaal, Stampmedia, Antwerpen, Zomerbar, Aper'eau, Apperitief, Zomer -

Zomerbar Aper’eau aperitieft aan het Antwerpse water

ANTWERPEN - Wie na een bloedhete werkdag nood heeft aan verfrissing en de overvolle terrasjes beu is, kan vanaf 9 juli terecht bij de zomerbar van Aper’eau. Tijdens de zomermaanden poot Aper’eau vier vrijdagavonden een bar neer aan het Antwerpse water voor een openluchtaperitief.

donderdag 8 juli 2010 17:15
Spread the love

Vorig jaar pakte Suite 03 voor de eerste keer uit met de zomerbar Aper’eau. Het concept is simpel en blijft ook dit jaar ongewijzigd. Vanaf vijf uur ‘s middags kan je bij Aper’eau de werkweek wegspoelen met een drankje, een hapje en zwoele zomermuziek.

Wanneer de bar om elf uur ’s avonds sluit, ruil je de collega’s in voor je vrienden en dan is de tijd rijp om uit te gaan.

Aper’eau wil zo een aangenaam alternatief bieden voor de terrasjes in het centrum van de stad. De openluchtbar kiest dan ook bewust voor een minder doordeweekse ligging.

Op 9 juli wordt de aftrap gegeven aan de ‘Waterspiegel’ bij het Museum voor Schone Kunsten. Ook de drie andere edities worden in een watersetting georganiseerd.

De bar verhuist in de loop van de zomer naar de brug aan het Steenplein (23 juli), het Willemdok aan het Eilandje (13 augustus) en strandt ten slotte aan De Gerlachekaai (27 augustus).

De zomerbar wil de Antwerpse jongeren aan het einde van de week een uitvalsbasis geven. Daar is plaats genoeg voor, want elke locatie heeft ruimte voor een duizendtal aperitiefliefhebbers.

Voor de muzikale achtergrond doet Aper’eau beroep op dj’s als Se7en, Shooter, DJ Yarno, Le Vincent en Mikkiz.

© 2010 – StampMedia – Carmen Van Oers

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!