Tot juist achter het bord plant BAM de ring

 

Oude Plannen

BAM past bij het vrijgeven van informatie steeds dezelfde tactiek toe. Ze geven oude plannen en zodra er kritiek komt, melden ze dat de plannen verjaard zijn en dat de kritiek daarom niet terecht is. Toch zijn de plannen belangrijk. Ze geven een goed beeld van wat er gaat komen.

Er is niet veel ruimte, dus grote veranderingen moeten we niet verwachten. Het is uiteindelijk logisch dat als de ring aan het Sportpaleis kathedraalbreed is, hij niet ineens veel smaller kan worden. Het verkeer dat erop komt moet er ook af geraken.

 

Reportage, Nieuws, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, BAM-tracé -

BAM-tracé verandert fietspad in autosnelweg

donderdag 8 juli 2010 16:45
Spread the love

In het kader van openbaarheid van bestuur heeft de BAM de plannen van het stuk Antwerpse ring van Deurne tot aan de Kennedytunnel vrijgegeven.

Iedereen schrok, want de ring wordt tot 21 rijstroken breed. BAM heeft dan onmiddellijk gemeld dat het allemaal niet waar is, want dat er oude plannen werden vrijgegeven. De huidige plannen blijven voorlopig geheim.

Groen! heeft aan de Rodekruislaan in Berchem paaltjes geslagen die duidelijk maken tot waar de ring zou komen als het BAM-tracé wordt uitgevoerd. Een fotoreportage.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!