De ring in Antwerpen wordt zo breed als de kathedraal, van Deurne tot aan de Kennedytunnel

Het BAM-traject voldoet niet. Actiegroepen wisten dat al lang, maar konden het niet bewijzen. Dankzij de acties voor openbaarheid van bestuur, kwamen nu documenten naar boven die de actievoerders gelijk geven.

Antwerpen, Lange wapper, Ademloos, Oosterweel, Burgerparticipatie, Antwerpen, StRaten-generaal, Lange Wapperbrug, Lange Wapperdossier -

Hoe breed wordt de ring?

donderdag 24 juni 2010 13:34
Spread the love

Op dinsdag 22 juni zat de zaal van de Horta vol mensen die meer wilden weten over de toekomst van de Antwerpse ring. Wim Van Hees presenteerde de avond. Dirk van Duppen behandelde de medische aspecten. Manu Claeys legde het meccanoplan uit en Peter Verhaeghe toonde hoe de ring ook in Berchem zo breed wordt als de kathedraal.

take down
the paywall
steun ons nu!