Dirk Van Duppen, arts bij Geneeskunde voor het Volk belicht de gevaren voor de gezondheid bij de geplande verbreding.

België, Lokaal, Ademloos, Ring, Antwerpen, Verbreding -

Infoavond Ademloos over verbreding van Antwerpse ring

woensdag 23 juni 2010 11:45
Spread the love

ANTWERPEN – Ademloos geeft de strijd niet op. Op een infoavond geeft de actiegroep de plannen van BAM vrij en toont de impact aan van die plannen op het milieu, het verkeer en de leefbaarheid van de stadsdelen rond de Antwerpse ring.

Zo blijkt waarom de bevolking onwetend wordt gehouden en hoe BAM, Noriant en de andere belanghebbenden ondanks de duidelijke tegenstem van de Antwerpse burgers bij het Lange Wapper-referendum van oktober 2009, in stilte toch hun willetje proberen door te drukken.

take down
the paywall
steun ons nu!