Antwerpen, Stampmedia, Diversiteit, Antwerpen, Festival, Borgerhout, BorgerRio, Kapuli -

BorgerRio in volle voorbereiding

BorgerRio in volle voorbereiding
dinsdag 22 juni 2010 13:41

De voorbereidingen voor de derde editie van het BorgerRiofestival zijn volop aan de gang. De laatste hand wordt gelegd aan de twee praalwagens die de parade aanvoeren en waarop de koning en koningin van het festival meerijden. Hiervoor hebben vrijwilligers bestaande wagens aangekleed zodat ze perfect aansluiten bij het Zuid-Amerikaanse thema.

Dansgroep Kapuli brengt dan weer een choreografie van Peruaanse heupbewegingen, uitgevoerd door een bont gezelschap van dansers. Tijdens de repetities staan Chilenen, Peruanen en Belgen zij aan zij om de zuiderse danspassen onder de knie te krijgen.

© 2010 – StampMedia – Bart Steurs

take down
the paywall
steun ons nu!