Antwerp Street Soccer 4vs4 Championship 2010
Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Street soccer -

Antwerp Street Soccer 4vs4 Championship 2010

donderdag 17 juni 2010 10:55
Spread the love

Op verschillende Antwerpse pleintjes kunnen nog heel de maand juni voetbalvirtuozen hun kunsten tonen.

Op de snelle street soccer-veldjes met boarding wordt er 4vs4 gestreden. Het is een organisatie van KIDS Sport.

De werking van KIDS Sport vindt haar oorsprong in de succesvolle aanpak van het Buurtsportprogramma ‘Buurtsport in de aandachtswijken’ dat intussen al 10 jaar de verbinding maakt tussen de stedelijke sportdienst en het particuliere jeugdwerk.

Antwerp Street Soccer vond woensdag plaats op het Stuivenbergplein. Op 20 juni is er een tornooi op het Sint-Andriesplein en de finale wordt gespeeld op 23 juni op Linkeroever (Emiel Verhaerenlaan). Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!