De Antwerpse Sint-Andrieswijk was 'een parochie van miserie'
Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, St-Andrieswijk -

Antwerpen: expo ’35 jaar Comité Sint-Andrieskwartier Herleeft’ geopend

maandag 14 juni 2010 16:40
Spread the love

Het comité ‘Sint-Andrieskwartier Herleef’ is dit jaar 35 jaar actief.

Dit wordt gevierd met een jubileumexpo in de tentoonstellingsgang van het CoStA die zaterdagavond 12 juni werd geopend door districtschepen Chris Anseeuw en die toegankelijk blijft tot en met zondag 4 juli.

Het comité ‘Sint-Andrieskwartier Herleeft’ werd in april 1975 gesticht met als doel de folklore, de historiek en de cultuur in de toenmalige vierde wijk van Antwerpen weer onder aandacht van buurtbewoners en de sympathisanten te brengen.

Meer foto’s over de openingsavond:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157624144964867/show/

take down
the paywall
steun ons nu!