Reportage, Cultuur, Stampmedia, Gent, Vooruit, Joke Schauvliege, Cultuurbeleid, Beleidsnota Cultuur, Cultuurforum, Cultuursector -

Cultuursector tekent mee het beleid uit

Cultuursector tekent mee het beleid uit
maandag 7 juni 2010 11:13

De Vlaamse minister van Cultuur, Joke Schauvliege, bood in januari de sector een unieke kans om de doelstellingen van de Beleidsnota Cultuur 2009-2014 verder in te vullen én het cultuurbeleid voor Vlaanderen in 2020 uit te tekenen.

Op maandag 7 juni 2010, verzamelde de cultuursector in de Vooruit in Gent voor het Cultuurforum 2020. Daar kregen de aanwezigen de kans om te reflecteren op het werk van een hele rist deskundigen die in zeven ateliers de strategische doelstellingen tegen het licht van de toekomst hielden.

Een aantal deelnemers aan het Cultuurforum 2020 werd gevraagd om hun reactie.

© 2010 – StampMedia – Elise Meekers en Bert Roymans

take down
the paywall
steun ons nu!