Milieu, Antwerpen, Lokaal, Bam, Ademloos, Antwerpen, St. annabos, BAHA -

De Ademloze Adoptie

zondag 30 mei 2010 18:43
Spread the love

Antwerpen – Aan het huisje van de Natuurvrienden, tussen de wandeldijk en het St.-Annabos, lanceerde Wim Van Hees, voorzitter van de actiegroep Ademloos, zaterdag zijn eerste BAHA (Boom Adoptie Happening Annabos).  

Het bos wordt bedreigd door de plannen van de BAM om op deze locatie het Lange Wapper-project van de Oosterweelverbinding te realiseren.

Of het traject nu ondergronds dan wel bovengronds aangelegd wordt, dit tracé zal de doodsteek worden voor het populaire recreatiebos. Ook in andere bedreigde recreatiebossen, zoals het Noordkasteel en het Rivierenhof, komen er soortgelijke protestacties.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!