Beste lezer en lezeres
Nieuws, België -

Beste lezer en lezeres

Informeren is onze job. Dat doen we nu ook met een informatieve webwinkel. En de opbrengsten maken mee DeWereldMorgen.be mogelijk.

dinsdag 25 mei 2010 17:55
Spread the love

Het is zover. Welkom in onze webshop

Vanaf nu biedt DeWereldMorgen.be heel wat informatieve boeken te koop aan in zijn webshop. Ook op een aantal interessante tijdschriften kan u zich via ons abonneren. En er liggen al enkele dvd’s in de etalage.

Het Andere Boek online

Met DeWereldMorgen.be proberen we jullie zo goed mogelijk te informeren. Maar wij zijn natuurlijk niet de enige plek waar degelijke informatie is te vinden.

De komende weken en maanden zullen we voor u een steeds vollediger aanbod van boeken, dvd’s, tijdschriftabonnementen en andere informatieve producten samenstellen. Het is onze ambitie om Het Andere Boek online te worden.

Media maken kost geld

DeWereldMorgen.be kan rekenen op vele burgerjournalisten en vrijwilligers, partnerorganisaties, een nog beperkt maar groeiend aantal steungevers, subsidies en ook wat advertenties.

De opbrengsten uit de webshop, zelfs beperkt, vormen een extra inkomen om DeWereldMorgen.be verder uit te bouwen.

Want we hebben weliswaar geen aandeelhouders of managers, en drukkosten of toplonen evenmin. Maar we hebben wel een stevige journalistieke kernredactie nodig en al wat daarbij komt kijken. Zo verscheiden mogelijke inkomsten moeten dat garanderen.

Voordeel voor steungevers

In onze webwinkel geven we graag een extra voordeel voor alle steungevers die mee DeWereldMorgen.be mogelijk maken met hun steun vanaf 5 euro per maand. Zij genieten van korting op heel wat boeken, dvd’s en abonnementen. Het kortingspercentage is duidelijk te zien en bij aanklikken en vervolgens bestellen, is de korting meteen verrekend.

Bent u nog geen steungever, geen probleem, klik hier om het te worden.

Wij verwachten uw suggesties

Help ons het aanbod te verruimen. Vertel ons wat volgens u in onze winkel niet mag ontbreken. Mail ons

Welkom dus in onze webshop – klik hier

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!