Lokaal, Antwerpen, Park Spoor Noord, Speeldag, Kindervreugd vzw -

Antwerpen: Speeldag met Kindervreugd in Park Spoor Noord

zondag 23 mei 2010 01:08
Spread the love

Kindervreugd is een non-profit jeugdwerkinitiatief, dat door vrijwilligerswerk en met de steun van de stad en de provincie Antwerpen jongeren wil emanciperen. Dat doet de organisatie onder meer door hun socio-culturele talenten te helpen bevorderen door middel van de organisatie van speelpleinen, jeugdkampen en allerlei vormingsactiviteiten.

Dit jaar was het thema van de Week van de Opvoeding: ‘Samen spelen’.

Er waren verschillende activiteiten voor kinderen en ouders.

Hoogtepunt van de week was de speeldag op woensdag 19 mei in Park Spoor Noord. Tussen 14 en 18 uur kwamen er animatoren van vzw Kindervreugd met spelmateriaal naar het park om te er de aanwezige kinderen te laten voetballen, knutselen, rollerskaten, enzovoort.

Meer foto’s via:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157623985028455/show/

take down
the paywall
steun ons nu!