Peter Verhaeghe en Manu Claeys van stRaten-generaal en Wim van Hees en Guido Verbeke van Ademloos

 

Het dossier van de actiegroepen voor deze persconferentie is 21 pagina's dik. Te veel informatie om hier allemaal te brengen. De volledige tekst van Ademloos en stRaten-generaal vindt u onderaan het artikel.

Nieuws, België, Antwerpen, Bam, Actiegroepen, Lange Wapperdossier, Meccanoplan, Noriant -

stRaten-generaal en Ademloos eisen opschorting dubbelbesluit

donderdag 20 mei 2010 17:26
Spread the love

Tijdens een gezamenlijke persconferentie op dinsdag 11 mei vroegen de Antwerpse actiegroepen stRaten-generaal en Ademloos de schorsing van het dubbelbesluit van de Vlaamse regering over het Lange Wapperdossier.

Zij eisen bovendien dat er een onafhankelijk onderzoek komt naar het Meccanoplan.

Wim van Hees van Ademloos eindigde met: “De uitgesproken hoop van een belangrijk deel van de Antwerpse bevolking was dat de Oosterweeltanker tot stilstand zou komen na de volksraadpleging van oktober 2009 en dat de wijsheid aan boord zou komen. Helaas is er aan de bemanning niets veranderd en zit het schip op de oude koers. Dit is wijs, noch deugdelijk.”

take down
the paywall
steun ons nu!