Stampmedia, Genk, Limburg, Japan, Lirica, Meiconcert, Toyoharu Junior High School Choir, Zangkoor -

Zangkoor Lirica is ‘Full of energy’

zondag 9 mei 2010 16:10
Spread the love

Op zaterdag 1 mei liep de Schouwburg in Genk vol voor het traditionele Meiconcert van Lirica, het Genkse jeugd- en kinderkoor. Dit jaar waren de speciale gasten de jongens en meisjes van het Toyoharu Junior High School Choir uit Japan o.l.v. Mme Mami Shimakata. Daarom stond de Japanse kersenbloesem centraal en doopte Lirica het concert: ‘Full of energy’.

Het meiconcert vormde de climax voor het uitwisselingsproject dat tussen de twee koren liep. Lirica staat al vele jaren bekend voor hun uitwisselingsprojecten over landsgrenzen maar ook over continentgrenzen heen.

© 2010 – StampMedia – Christoffer Allegrezza en Boumediene Belbachir

take down
the paywall
steun ons nu!