Antwerpen, Jongeren, Stampmedia, Mode, Incufashion, Casting, Fashion, Kammenstraat, Modeshow -

Incufashion voor ‘gewone’ jongeren

Incufashion voor ‘gewone’ jongeren
dinsdag 4 mei 2010 07:56

Op 4 mei vond de eerste casting van IncuFashion plaats. Incufashion is een concept dat mode voor en door jongeren wil promoten. De organisatie plant een modeshow met jonge ontwerpers en wil daarvoor enkele modellen met uitstraling strikken. Zo kunnen er ook ‘gewone’ mensen die niet de ideale maten van een model bezitten meedoen aan de castings.

Op 24 en 25 september 2010 mogen ze meelopen op de catwalk in de Sint-Agustinuskerk in de Kammenstraat. Tijdens de casting bleek dat het vooral een meisjes-ding wordt, al mag iedereen mee doen. De organisatie is alvast tevreden over het aanbod.

Voor meer info ga naar www.incufashion.be

© 2010 – StampMedia – Fleur Broes

take down
the paywall
steun ons nu!