Murga danst tijdens het Liefhebber kunstenfestival in Het Oude Badhuis.
Lokaal -

Murga danst tijdens het Liefhebber kunstenfestival in Het Oude Badhuis.

zondag 2 mei 2010 17:07
Spread the love

Murga swingt dit jaar de pan uit! Elke murga, of eigentijdse straatfanfare, bestaat uit een stevige streep muziek, daverende danspassen, kleurige kostuums en gevatte teksten. Elk jaar licht men daar iets uit en dit jaar is dat dans!  Het werd gisteren zaterdag 1 mei een bewogen namiddag met optredens van murga’s Los Murginales, Fata Murgana, Sentimento Verde en Lamourgaga, Zurga (zumba op z’n murga’s), dansworkshops & performances door Dansstudio Swing, Kayla Bellydance, de Cloverleaf Clogging Club, Spank the Baby en Maillot! De presentatie gebeurde traditiegetrouw door Jan, Patrik & de Plooicaravans en dj King B van Radio Modern draaide enkele swingende plaatjes in het café. Voor de hongerigen en dorstigen was er een  bbq, cocktails, curry’s, jamaicaanse keuken. .. Zo nu en dan een Belgische bui kon de pret niet bederven want in de grote zaal van Het Oude Badhuis was het droog en werden we vergast op adembenemende dansoptredens. Enkele sfeerbeelden.
 

take down
the paywall
steun ons nu!