‘Houden van Griffelrock’ in Antwerps Sportpaleis
Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Senioren, Sportpaleis, Griffelrock -

‘Houden van Griffelrock’ in Antwerps Sportpaleis

donderdag 29 april 2010 11:15
Spread the love

Vorig jaar werd in het Antwerpse Sportpaleis de eerste gezamenlijke editie van ‘Houden van…’ en ‘Griffelrock’ georganiseerd.

Het ‘nieuwe’ seniorenfestival was meteen een succes. Er moest zefs een extra voorstelling worden ingelast om aan de vraag te voldoen.

Gesteund door de vele positieve reacties, zette de provincie Antwerpen en Nekka vzw ook dit jaar de samenwerking verder met twee namiddagconcerten.

Bijzondere aandacht ging opnieuw naar rolstoelgebruikers. Duizend plaatsen op het middenplein werden voor hun gereserveerd. Ruim 200 vrijwilligers, bestaande uit dokters en hulpverleners van het Vlaamse Kruis, en leerlingen uit het Provinciaal Instituut Sint-Godelieve (Antwerpen), het Mariagaarde Instituut (Westmalle) en het Sint-Norbertus Instituut (Duffel) hielpen daarbij.

Uit heel Vlaanderen kwamen dinsdag en donderdag bijna 200 bussen naar Merksem.

Op het podium, vaste waarden zoals Lisa Del Bo, Eric & Sanne of Eddy Wally (zonder zijn Mariette, maar fier als een pauw vertelde hij aan het publiek dat ze op 6 mei terug thuis in Ertvelde zal zijn).

Wij gingen er de twee namiddagen van genieten en kwamen terug thuis met meer dan … 300 fotootjes, te bekijken via volgende link:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157623944793378/show/

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!