Reportage, Nieuws, België -

Festivalseizoen van start in Laarne

Festivalseizoen van start in Laarne
maandag 19 april 2010 17:07

Met de eerste editie van Once Upon A Festival werd het festival seizoen in Vlaanderen dit jaar behoorlijk vroeg op gang getrapt. De organisatie programmeert een alternatieve line-up en pakt uit met een lage toegangsprijs. De Wereld Morgen ging kijken.

Muziek en performance: Jah Generation, Drumatizers, O for Odetta en Thuy Phap.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!