Antwerpen, Lokaal, Zeilschip, Hogere zeevaartschool -

Aankomst van schoolschip Dar Mlodziezy

zaterdag 17 april 2010 21:07
Spread the love

[Antwerpen] Zaterdagmiddag keerde het zeilschip Dar Mlodziezy weer met de cadetten van de Hogere Zeevaartschool. 132 studenten en hun begeleiders vertrokken een goede maand geleden in het Poolse Gdynia voor een tocht naar het Spaanse La Coruña. 

De eerstejaarsstudenten leren op het schip de knepen van het zeemanschap met veel aandacht voor de veiligheid, het werken in groep en het respect voor elkaar. Dit schip, dat eigendom is van de Gdynia Maritime University, nam reeds verschillende malen deel aan de Tall Ships Race, geen onbekende aan de Antwerpse kaaien dus. Honderden vrienden, familieleden en bootliefhebbers verwelkomden dan ook deze driemaster.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!