Reportage, Nieuws, Filipijnen, Intal, CHD, Morong -

“Free the Morong 43”

“Free the Morong 43”
vrijdag 16 april 2010 17:15

Op 6 februari werden 43 gezondheidswerkers gearresteerd in de Filipijnen tijdens een vorming van Council for Health and Development (CHD), een organisatie van die opkomt voor het recht op gezondneid van de Filipino’s. De 43 zitten nog steeds vast op basis van valse beschuldigingen voor rebellie…

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!