Antwerpen, Lokaal, Dewereldmorgen.be, Antwerpen -

Antwerpen 23 april: DeWereldMorgen.be komt naar je toe

Op vrijdag 23 april om 20 uur komt DeWereldMorgen.be naar Antwerpen. We stellen de nieuwssite voor en bespreken hoe je kan helpen als individu of organisatie om onze lokale Antwerpse redactie uit te bouwen. Plaats van afspraak is het Internationaal Perscentrum Vlaanderen, Grote Markt 40, 2000 Antwerpen. Toegang gratis.

maandag 12 april 2010 15:04
Spread the love

Belangrijke maatschappelijke thema’s, die vele bewegingen en organisaties na aan het hart liggen, krijgen onvoldoende aandacht. Het blijkt niet verstandig om voor degelijke massamedia te vertrouwen op privébedrijven die in de eerste plaats winst willen maken. We doen dat toch ook niet voor onderwijs of cultuur?

Sinds 1 maart is DeWereldMorgen.be, een onafhankelijk en autonoom medium, online op het internet. Het is een digitaal dagblad voor een sociale, ecologische en democratische samenleving en economie.

Doel is uit te groeien tot een toegankelijk kwaliteitsmedium met een breed bereik, ons kompas voor de wereld. DeWereldMorgen.be brengt dagelijks berichtgeving en duiding over wat echt belangrijk is, over wat we echt wel moeten weten om goed geïnformeerde burgers in een democratie te zijn.

Op deze avond krijgt u een presentatie van de ambities en de werking van DeWereldMorgen.be. Veel aandacht ook voor het burgermedium dat het wil zijn, en voor de diverse manieren waarop mensen kunnen meewerken aan het nieuwe medium.

Organisatie: Dewereldmorgen i.s.m. Stampmedia en GetBasic.

U kunt ons laten weten of u komt via redactie@dewereldmorgen.be
 

take down
the paywall
steun ons nu!