Nieuws, Politiek, België -

Bomspotting voor dummies

Bomspotting voor dummies
maandag 5 april 2010 16:58

Naar jaarlijkse gewoonte vond ook dit jaar de bomspottingactie plaats tegen de aanwezigheid van kernwapens in Kleine-Brogel.

Dit jaar werd er voor het eerst met DIY-acties geëxperimenteerd. Deze kleinschalige acties gingen uit van verschillende organisaties. Een grootschalige actie als deze op 3 april komt echter niet zomaar uit de lucht gevallen.

Bomspotters worden vooraf getraind zodat ze goed voorbereid aan de actie kunnen deelnemen. Dat zo’n training tijdens de acties haar vruchten afwerpt, werd ook dit jaar duidelijk. De manifestanten bleven geweldloos, wisten goed waartegen ze protesteerden en de samenwerking met de politie was optimaal.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!