Nieuws, Economie, België, Lokaal -

Staking bij Carrefour

zaterdag 3 april 2010 19:37
Spread the love

“Wegens onvoorziene omstandigheden zal de winkel vandaag gesloten zijn”

Deze aankondiging aan het uitstalraam verwittigt de klanten van Carrefour/Ring Shopping Center in Kortrijk dat de werknemers van Carrefour staken. De in rood en groen geklede militanten vallen echter beter op.

Hans, afdeling vlees, staakt uit solidariteit met zijn collega’s: “De sfeer onder het personeel is nog altijd goed en wij houden onze winkel in orde. Ondanks het slechte nieuws blijven we één groot team.”

In het hele land zijn er 38 Carrefourwinkels dicht. Klik op de verwante artikels onderaan deze bijdrage voor meer informatie over het conflict bij Carrefour.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!