Sprookjesbal ‘Gala Nocturna’ 2010
Stampmedia, Gothic, Gothics, Subculturen -

Sprookjesbal ‘Gala Nocturna’ 2010

Bij gothics denken de meesten meteen aan vleermuizen, doodskisten en Joy Division. Er is echter meer: kleerkasten vol korsetten en hoepelrokken, sprookjesachtige feestjes en absint. In februari volgde StampMedia Izzy Devulder (22), goth in hart en nieren, naar het gothicfeest van het jaar.

donderdag 1 april 2010 12:55
Spread the love

Gala Nocturna was uitverkocht. Reeds vier jaar organiseert fotografe en kledingontwerpster Viona Ielegems elk jaar een neoromantisch galabal. Dit jaar vond het gebeuren plaats in de prachtige gotische Altenakapel in Kontich. Vele genodigden werken soms weken aan hun outfit, net als Izzy…

-> Bekijk de videoreportage…

© 2010 – StampMedia – Emi Catteeuw

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!