Legendarische Method Man viert 30 jaar rapmuziek in Petrol
Cultuur, Lokaal, Stampmedia, Hiphop, Hip hop, Method Man, Petrol -

Legendarische Method Man viert 30 jaar rapmuziek in Petrol

Alle rappers mogen dit jaar kaarsjes uitblazen, want hiphop bestaat 30 jaar! Om de verjaardag van het legendarische genre te vieren, nodigde petrol Method Man uit op zondagavond 21 maart voor een mooie showcase. Met een volle zaal, stevige vibes en een enthousiast publiek kon de avond niet stuk.

dinsdag 23 maart 2010 15:59
Spread the love

Method Man is één van de acht leden van de al even legendarische Wu – Tang Clan. Hij brak met deze groep door met tracks zoals ‘Bring da Ruckus’, ‘Wu-Tang Clan Ain’t Nuthing ta F’ Wit’ en ‘Gravel Pit’.

Hij werkt ook solo maar veel mensen associëren hem direct met Wu – tang en Redman. Buiten toeren, acteert de man ook, zo had hij vroeger met Redman zijn eigen serie op MTV, en hij is er ook niet vies van om af en toe in een film op te duiken.

Petrol was één van de vele clubs waar Method Man landde. Het volk had er zin in, en hij ook. Wanneer Meth’ terugkomt naar België kon hij nog niet zeggen, maar hij beloofde ons bij die gelegenheid Redman mee te brengen. Om de leegte van het wachten op te vullen, zijn er nog wel een aantal releases om naar uit te kijken: een nieuwe Wu – Tang LP en het vervolg op de film How high.

© 2010 – StampMedia – Thom Clabots

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!