Cultuur, Antwerpen, Jongeren, Lokaal, Stampmedia, Kunst -

Prettig gestoord kunstenaarscollectief lapt kunstconventies aan zijn laars

Gallery PlayGround is een prettig gestoord kunstenaarscollectief van 2 schilders en 2 beeldhouwers. Met een tentoonstelling als excuus gingen ze behoorlijk uit hun dak met materiaal, de omgeving en zichzelf.

vrijdag 12 maart 2010 14:50
Spread the love

Ze legden alles vast op film, kwestie van u niets te laten missen. Het resultaat is een geschifte voorstelling geworden, een heel eigen kruising tussen Monty Python, Alice in Wonderland, Sesamstraat en Nina Hagen.

Bekijk hier de reportage

Te bekijken op donderdag 11 tot en met Maandag 15 maart in de Hofstraat 15, te Antwerpen, telkens vanaf 18u.

© 2010 – StampMedia – Bert Roymans

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!