Er was een infomarkt, een podium met verschillende optredens, de onthulling van de promozuil door burgemeester Janssens, een wedstrijd met schitterende prijzen, veel eten en drank, een Zen-zone met o.a. een vrijwilligerswaarzegger en nog veel meer.

IKVRIJWILLIG is een samenwerking van stad Antwerpen, het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk en volgende middenveldorganisaties: Provincie / Steunpunt vrijwilligerswerk, Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw, De Acht, ACW, ABVV, Samenlevingsopbouw Antwerpen, Onthaalbureau inburgering, Vormingplus, Huis van het Nederlands, OCMW, IVCA, 11.11.11, AROSA, Het Roze Huis, Chirojeugd, Vlaanderen vzw, Scouts en gidsen, Jespo vzw.

Het evenement was meteen ook de afsluiter van De Week van de Vrijwilliger. Er vonden gelijkaardige evenementen plaats in Gent, Brugge, Hasselt en Leuven.

Nieuws, België, Lokaal -

IKVRIJWILLIG: feest in het Centraal Station

zondag 7 maart 2010 10:54
Spread the love

Zaterdag 6 maart vond van 13 tot 22 uur IKVRIJWILLIG plaats in het Centraal Station van Antwerpen. Met dit feest bedankt de stad Antwerpen alle vrijwilligers voor hun engagement. 120 organisaties gingen er op zoek naar honderden nieuwe vrijwilligers

take down
the paywall
steun ons nu!