De politie was massaal aanwezig en wou per se verhinderen dat de demonstranten tot bij de toegangspoort zouden geraken.

De lawaaidemo begon op de parking van Carrefour, waarna er verhuisd werd naar een plek dichter bij het gesloten opvangcentrum. Vervolgens werd er nog een wandeling rond het centrum gemaakt. Alles verliep zonder incidenten.

Samenleving, Lokaal, Actie, Refuge Brugge, Vluchtelingen, Dossier:vluchtelingen -

Lawaaidemo aan De Refuge te Brugge

zondag 28 februari 2010 20:37
Spread the love

 Op zaterdag 27 februari hielden enkele tientallen actievoerders een geluidsdemo tegen het bestaan van gesloten centra. Met de actie willen ze de opgesloten migranten een hart onder de riem steken en hen hun protest laten horen. (Een reportage van Gerart)

take down
the paywall
steun ons nu!