De betoging eindigde aan Park Spoor-Noord met een Referendumfestival met toespraken van de vertegenwoordigers van de actiegroepen. O.a huisarts Dirk Van Duppen van Geneeskunde voor het volk, Wim Van Hees van Ademloos en Manu Claeys van stRaten generaal. Daarna volgde er optredens van o.a Pieter Embrechts, Yevgueni, Lalalover,...

Met de betoging willen de actievoerder de Antwerpenaren aanzette om nee te stemmen tijdens de volksraadpleging op zondag 18 oktober. De komende week zal er nog volop campagne gevoerd worden om tegen de Lange Wapper te stemmen. Ademloos en andere actiegroepen organiseren nog verschillende activiteiten, acties en events om de Antwerpenaren te informeren.

 

1000-tal betogers tegen het Lange Wapperviaduct

zondag 11 oktober 2009 10:49
Spread the love

take down
the paywall
steun ons nu!