De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Verschoning gevraagd betreffende mijn voorgaande blog betreffende ‘Culture Club’

Verschoning gevraagd betreffende mijn voorgaande blog betreffende ‘Culture Club’

zondag 25 september 2016 17:48
Spread the love

‘K heb naar de tweede aflevering van het cultuur – programma op Canvas: ‘Culture Club’ gekeken (‘k was vanzelfsprekend toch té curieus om niet te kijken) én deze aflevering vond ik mérkelijk beter; vlotter en niet belerend of alleszins vééél minder belerend, ik had het programma in mijn voorgaande blog niet zo meteen moeten afkeuren en het programma tenminste nog een kans geven; wat ik nu dus gedaan heb! ‘T ging o.a. over Miles Davis waar ik toch niet zo gek veel over wist of reeds veel over vergeten was (behalve dan dat hij tien jaar zijn muziekinstrument, de trompet niet bespeelde)  en de tekenfilmserie ‘South Park’.

Ik zou aan de mensen en vooral de presentatoren ervan nml.: Bent Van Looy en Sofie Lemaire mijn excuses willen aanbieden en vooral wensen te zeggen: (Please) Go for it, go.

Maar ik wééét (nu!) wél reeds zéker dat er nog heel wat fraais op ons te wachten staat via ‘Culture Club’ en denk wel dat ik ga proberen iedere aflevering er van te zien! ‘K heb zelfs mijn e – mail adres opgegeven om mij dat ‘Culture Club Magazine’ op te doen sturen!

Alhoewel ik nu vol lof schreef over dit nieuwe cultuur – programma hoop ik toch (enigzins) dat zij indien zij op de 9de juni 2017 (da’s toevallig een vrijdag!) nog hun programma zouden uitzenden zij ook (eens) een keer aandacht zullen besteden aan mijn culturele ‘hero’: Rik Mayall; (7 maart 1958 – 9 juni 2014; zie tevens eventueel mijn eerste blog hier geschreven op DeWereldMorgen; ‘Rik’!’, genaamd, da’s meteen ook mijn mooiste blog tot nu toe geschreven, mijn ‘juweeltje’, als het ware) hij zal dan 3 jaar dood zijn en da’s meteen een goede reden om het (nog) eens over hem en zijn komisch en ander (acteer)talent te hebben, zijn aangename, zélfs lieve karakter en wat er verder  nog zo ongeveer bij hem  hoorde . . . (studies, bv.) 

‘K heb de mensen van ‘Culture Club’ betreffende mijn suggestie om het (eens) over Rik Mayall te hebben een e – mail gestuurd!

Maar ook al zouden zij niets doen betreffende mijn grote idool, Rik Mayall dan nog zal ik ‘Culture Club’ graag blijven zien!

take down
the paywall
steun ons nu!