De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

THE OLYMPICS Imagine a Paradise …

THE OLYMPICS Imagine a Paradise …

maandag 5 november 2018 17:28
Spread the love




woensdag 07 november 2018 | start 20:00 @ De Centrale

Imagine a paradise where ordinary people like us comin’ together… We are one!

The Olympics is een nieuwe zevenkoppige band met frontman en acteur Maarten Fabriçio Goffin (bekend van oa. Spitsbroers, En Toen Kwam ons Ma Binnen, Wolven).

De muzikanten versmelten met het publiek en laten zich samen verleiden door de pure liefde voor muziek tijdens een zwoele passionele nacht. De songs zijn een melting pot van Reggae, Dancehall, Dub, Afro, Dubstep, Ragga en Ska. Maar ook Indiepop, Rock en Elektronische muziek zitten heel subtiel in laagjes verweven in de songs.  Kortom, The Olympics is de perfecte uitloper van wereldmuziek maar klinkt meer dan ooit anno 2018. Ze noemen zichzelf Reggaelectric.

Of het publiek jong of oud, wit of zwart, wild of tam is… The Olympics krijgen iedereen samen aan het dansen. Ze zorgen met een excentrieke opzwepende set voor een bruisend feestje, dat nog lang en warm zal nazinderen in de harten van het publiek.

The Olympics zetten afgelopen zomer een ‘wervelende’ show neer op Pole Pole tijdens de Gentse feesten en op andere zomerfestivals.

TICKETS: 10 -13 euro |  http://www.uitbureau.be/voorstelling?VoorstellingId=5505

De Centrale | intercultureel centrum | Kraankindersstraat 2 – 9000 Gent  +32 (0)9 265 98 28 | www.decentrale.be

take down
the paywall
steun ons nu!