De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

SADIG & LUIZ “REUNIÓN” (+ MISTERY GUEST) Een meer dan uitzonderlijk muzikaal weerzien

SADIG & LUIZ “REUNIÓN” (+ MISTERY GUEST) Een meer dan uitzonderlijk muzikaal weerzien

maandag 5 november 2018 19:40
Spread the love




ENTR

Dinsdag 20 november 2018 | 20:00 | gratis inkom 

 

gratis cafeconcerten in ENTR (HAM 147)

Luiz Marquez is in de eerste plaats een jazzmuzikant die zowat alle genres bedrijft en al meer dan 30 jaar platen maakt onder eigen naam en onder die van Mezcal, zijn ethno-jazzgroep, genoemd naar een dranke, verwant aan tequila.  Luiz specialiseerde zich in de sopraansaxofoon, maar bespeelt – naast mond¬harmonica – nog een heel regiment andere oude en minder oude fluiten, ocarina’s enz. … 

Oedspeler Sadig Shiakh Eldin El Gibril (Sadig voor de vrienden) speelde in diverse formaties en geeft sinds midden jaren ’90 les in De Centrale  Hij werkte o.a. samen met Mezcal (van Luiz) en het veelgeprezen gezelschap voor oude muziek Zefiro Torna. Hij heeft ook zijn eigen Trio en tijdens het eerste Gentse UD FESTIVAL sloeg hij nog de muzikale handen in elkaar met broer Wafir S. Gibril.

 

De Centrale | intercultureel centrum  | Kraankindersstraat 2 – 9000 Gent +32 (0)9 265 98 28  | www.decentrale.be

take down
the paywall
steun ons nu!