De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

NADEN & WORMEN eigenzinnige verhalende afro-blues-reggae in meerdere talen

NADEN & WORMEN eigenzinnige verhalende afro-blues-reggae in meerdere talen

dinsdag 18 september 2018 16:50
Spread the love




ENTR | dinsdag 09 oktober 2018  | 20:00 | gratis inkom

  Bonjour, are you feelin’ irie?

gratis cafeconcerten in ENTR (HAM 147)

 

Wat zijn de Naden en Wormen die we onze kinderen meegeven? Een verspreking van waarden en normen op een dronken avond. De geboorte van een muziekgroep die zich focust op een positieve boodschap en zich bedient van vele invloeden waaronder reggae en blues, … .  Een groep waarin de verschillende talen als instrumenten worden gebruikt. Van zacht en meeslepend Nederlands over ritmisch schuifelend Peul en Frans tot energiek en vreugdevol Engels.  Een eclectische mix van instrumenten en stemmen die je hart beroeren en je geest en lichaam in beweging brengen. 

De vaste bandleden zijn Amadou Fadel Ba (gitaar & zang), An Schelfhout (zang, piano, dwarsfluit & melodica), Kristof Campens (contrabas), Jan Haegeman (verteller), Ignace Parmentier (gitaar & zang), occasioneel aangevuld met Bram Coupé (percussie) en Tom Coesens (basgitaar).

De Centrale | intercultureel centrum | Kraankindersstraat 2 – 9000 Gent  +32 (0)9 265 98 28 | www.decentrale.be

take down
the paywall
steun ons nu!