De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Legaal films downloaden met DOCVILLE

Legaal films downloaden met DOCVILLE

woensdag 21 april 2010 11:44
Spread the love

Het documentaire filmfestival DOCVILLE lanceert een gloednieuw project: een klein aantal films uit het festivalprogramma 2010 kan u op de DOCVILLE-website helemaal legaal downloaden. De kopers downloaden een ‘DRM’-vrije file: er werden dus geen Digital Right Management beperkingen ingebouwd. De prijs voor de aankoop van een film bedraagt amper 4 euro. De betaling kan gebeuren via SMS of Paypal (VISA).

DOCVILLE biedt 4 films aan: de spraakmakende Zweedse documentaire Bananas!*, The End of The Line, over de catastrofe die dreigt door overbevissing, The Biggest Chinese Restaurant in the World, een film over een restaurant met 5.000 (!) plaatsen en Orgasm Inc, over de introductie van de viagra voor vrouwen en de dubieuze rol die de farmaceutische industrie hierin speelt.

DOCVILLE Downloads loopt nog tot en met 22 mei 2010. 

Check www.docville.be/download

take down
the paywall
steun ons nu!