De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Houdbaarheidsdatum

Houdbaarheidsdatum

dinsdag 6 september 2016 14:01
Spread the love

Iedereen verwacht het perfecte kindje, maar het loop zo vaak, zo snel, zo fout. Net als ik kregen zovelen een lichaam die net dat anders is geprogrammeerd. Velen krijgen een houdbaarheidsdatum die ver beneden de verwachtingen en ambities ligt. Maar niets van het bovenstaande maakt ons daarom irrelevant, onwaardig of ongewenst. Niemand zoekt medelijden voor wie ze zijn, enkel maar mogelijkheden om het leven te léven, op welke manier dan ook. Leven in vrijheid, net zoals ook jij dat elke dag opnieuw probeert.

Dus als je vandaag gestresseerd in je auto valt en het gaspedaal weer diep indrukt, snel die nieuwste deadline achterna: tracht dan een seconde stil te staan bij hoe gemakkelijk dat voor jou wel ging. Misschien herinner je je dan ook nog hoe fijn het voelt om het leven te léven? Hoe fijn het voelt je lichaam écht te gebruiken? Hoe het voelt om vrij te bewegen? Geniet dan! In plaats van jullie kapot te werken voor meer. Er zijn al rolstoelen genoeg.

7/9: http://www.worldduchenneday.org/

take down
the paywall
steun ons nu!