De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Brussels OETC: rapport van de administratie, integrale tekst

Brussels OETC: rapport van de administratie, integrale tekst

maandag 23 mei 2011 12:44
Spread the love

Eindelijk een tekst die publiek kan worden. Hij dateert van november 2010.

De tekst bestaat uit een analyse. Men legt daar best de analyse ook naast uit het grote Evaluatierapport, maar de analyse lijkt ons zeker niet zo negatief..

Nadien wordt er een conclusie, en aansluitend ook een aanbeveling voorgesteld. De aanbeveling lijkt ons verrassend. U niet?

Alles in één tekst. Onze vraag: waarom mocht hierover geen sereen debat gevoerd worden? Onder andere, en wellicht vooral ook met de schooldirecteuren die zich via een drietal videobeelden uitgedrukt hebben en met de ouders….

Rapport in bijlage.

PS Enkele ouders, bijgestaan door een academisch geschoolde extern aan Werkgroep Immigratie vzw èn extern aan Foyer, zijn deze Macro Evaluatie aan het doornemen en wensen hun constructieve kritische bemerkingen erbij aan de leden van de commissie onderwijs door te geven  en woensdag ook aan de minister van onderwijs te mogen overhandigen. We zullen hun kritiek op deze Macro Evaluatie eveneens publiceren eenmaal dat we die ontvangen hebben.

take down
the paywall
steun ons nu!