Bent u al steungever van DeWereldMorgen.be?

In september lanceerden we een noodcampagne omdat we dreigden dit jaar niet rond te komen. Jullie massale reacties waren hartverwarmend en moedigden ons aan om door te gaan. We haalden zo'n 22.000 euro op en kregen er heel wat steungevers bij die maandelijks aan ons storten.

Daarmee zijn we helaas niet definitief uit de rode cijfers. Eén derde van onze inkomsten komt van subsidies en die staan onder druk. Een ander derde komt van partnerorganisaties uit het brede middenveld, en bijna allemaal moeten ook zij besparen. Onze hoop is dus op onze lezers gevestigd. Maandelijks zijn dat 300.000 mensen en van hen stort 1% een bijdrage.

Wij hebben geen hartverscheurende beelden om onze campagne kracht bij te zetten. Onze belangrijkste kost is namelijk de loonkost. De wereldhonger kunnen we niet oplossen en ook de zeehondjes gaan we niet redden. Wel beloven we met jullie steun ons uiterste best te doen om maatschappelijk relevant nieuws te brengen vanuit een progressief, sociaal en ecologisch standpunt.

Onze maandelijkse loonkost bedraagt afgerond 22.000 euro (netto verdient een voltijdse kracht bij ons een bescheiden 1500 euro per maand). Help je mee om onze job te vrijwaren om zo DeWereldMorgen in de ether te houden?

Steun via paypal

Steun via homebanking

Geef een permanente opdracht ten gunste van DeWereldMorgen.be
op nummer BE20 5230 4277 5156 (BIC: TRIOBEBB)
met vermelding "steun DeWereldMorgen.be"

Giften vanaf 40€ per jaar zijn fiscaal aftrekbaar.

about
Toon menu

Europa en de neoliberale crisis - videoverslag 'ONgehoord' lezing

donderdag 10 mei 2012

Europese gasten op de vierde 'Ongehoord' lezing, maandag 7 mei in Leuven. De inleidingen werden verzorgd door de Nederlander Erik Wesselius en de Tsjech Jakub Patocka. Zij waren allebei in België voor de conferentie 'EU in crisis: analysis, resistance and alternatives to Corporate Europe'.

Na hun lezingen kon de zaal, onder moderatie van DeWereldMorgen.be redacteur Dirk Barrez, aan een levendige discussie beginnen met de inleiders. Hierbij het videoverslag van deze lezingen en van het debat.

Gelieve ons te verontschuldigingen voor de kwaliteit van de klank. Door een technisch defect in de zaal is die niet zo goed.
 

Deze ONgehoord lezingen zijn een initiatief van STUK en DeWereldMorgen.be

reageer

Eén reactie

  • door Wilfried op vrijdag 11 mei 2012

    Ik kan de link niet openen. Is er een technisch probleem?

Lees alle reacties