Als het aantal maandelijkse steungevers van DeWereldMorgen.be niet drastisch stijgt, krijgt u binnenkort enkel een zwart scherm te zien.

Beste lezer,


Als u vindt dat DeWereldMorgen.be moet blijven bestaan, word dan maandelijkse steungever. Onze financiële middelen krimpen, terwijl het aantal lezers groeit.

Gemiddeld hebben we maandelijks 350.000 unieke bezoekers. Maar het geld dat we van onze partners krijgen is sinds onze opstart gehalveerd doordat zij moeten besparen. Bovendien komt één derde van onze inkomsten van subsidies en is het lang niet zeker of we die zullen behouden.

DeWereldMorgen.be is in Vlaanderen een belangrijk forum voor visies, verhalen en stemmen die niet of te weinig aan bod komen. Om die zichtbaar te maken, moeten we dag na dag keihard werken. Dat doen we met een klein team dat gelooft in zijn project.

Wij willen graag doorgaan met DeWereldMorgen.be. Nu meer dan ooit. Er is nood aan media, waar informatie over alle geledingen van de maatschappij te vinden is.

Uw steun is nodig. Niet om winst te maken, maar om te doen waar we goed in zijn.

Steun via paypal

Steun via homebanking

Geef een permanente opdracht ten gunste van DeWereldMorgen.be
op nummer BE20 5230 4277 5156 (BIC: TRIOBEBB)
met vermelding "steun DeWereldMorgen.be"

about
Toon menu

Duurzame verplaatsingen in Brussel: een portret van Edwin Hacken

maandag 16 april 2012

Edwin Hacken woont en werkt in Brussel en verplaatst zich met de fiets, vaak ook in combinatie met het openbaar vervoer. Hij doet dagelijks afstanden tussen Sint-Lambrechts-Woluwe en Ganshoren, met daarbij ook nog andere ritten zoals huisbezoeken voor zijn werk als zorgregisseur en freelance massagetherapeut. Dat combineert hij met een gezinsleven met twee kinderen, die van jongsaf de duurzame vervoersmicrobe van hun vader meekregen.

Met veel goede wil en doorzettingsvermogen zijn duurzame verplaatsingen mogelijk, ook in Brussel met jonge kinderen. Het is helaas geen eenvoudige keuze en er is nog veel werk aan de winkel vooraleer alle Brusselaars meegaan in dit verhaal voor een meer leefbare en duurzame stad.

Camera tijdens interview: Petar Veljacic

reageer

Eén reactie

  • door Griet op dinsdag 17 april 2012

    Super, Edwin!!! Wij doen hetzelfde in Gent en ik hoop echt dat meer en meer mensen gaan beseffen dat fietsen een ongelooflijke meerwaarde heeft op zoveel vlakken! Naast de mindere bijdrage tot onveilige wegen en onzuivere lucht is het ook sociaal, leuk, ontstressend, goed voor de conditie, budgetvriendelijk, kindvriendelijk en nog zoveel meer!!!

Lees alle reacties