Dankzij uw steun zien we de toekomst weer even door een roze bril. DeWereldMorgen.be is voor een groot stuk afhankelijk van lezers die uit sympathie of uit overtuiging maandelijks of regelmatig een som op onze rekening storten.

U was de afgelopen weken met velen om dat te doen. We haalden ruim 22.000€ op. Het helpt om dit jaar niet in het rood te eindigen. Waarvoor dank. En mocht u dat nog niet gedaan hebben, dan kan u nog altijd uw overschrijving maken.

De komende maanden beloven onrustig te worden. De regering-Michel en ook de Vlaamse regering kondigden besparingsplannen aan waartegen de vakbonden storm lopen. De culturele wereld en sociale organisaties verenigden zich in Hart boven Hard.

DeWereldMorgen.be staat klaar om alle facetten van dit protest in beeld en woord te vatten. Er blijft nood aan kritische en onafhankelijke media. Wij gaan er tegenaan en hopelijk zullen we u de komende weken wel ergens – op straat, aan een stakerspost of op een debatavond – tegen het lijf lopen.

Steun via paypal

Steun via homebanking

Geef een permanente opdracht ten gunste van DeWereldMorgen.be
op nummer BE20 5230 4277 5156 (BIC: TRIOBEBB)
met vermelding "steun DeWereldMorgen.be"

Giften vanaf 40€ per jaar zijn fiscaal aftrekbaar.

about
Toon menu

Impressies van het Alternatieve Wereld Water Forum (FAME)

donderdag 22 maart 2012

In Marseille sloot zaterdag het 6de Wereld Water Forum de deuren. 18.000 deelnemers kwamen samen om de groeiende waterproblematiek te bespreken. Het forum stond in het teken van het zoeken naar oplossingen, maar de uitkomst beperkte zich tot vage engagementen die zich in de komende jaren moeten concretiseren.

Een 3.000-tal mensen liet het officiële forum links liggen en trok naar het alternatieve forum dat tegelijkertijd plaats vond: ook hier geen concrete uitkomst, maar bouwen aan de toekomst.
Maar wat vinden de deelnemers zelf belangrijk aan dit alternatieve forum? DeWereldMorgen.be ging het hen vragen.

Met dank aan Attac Tv.

reageer

Eén reactie

Lees alle reacties